Κίνα Λογισμικό υπολογιστών OS κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Mr.Jack

Τηλεφωνικό νούμερο : +85269320994

WhatsApp : +85268498738

Free call
Global Software Network Technology Co., Ltd

Σφαιρική Co. τεχνολογίας δικτύων λογισμικού, ΕΠΕ

  • Global Software Network Technology Co., Ltd
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ωκεανία, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Διανομέας-χονδρεμπόρου, Παράγοντας, Εισαγωγέα, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Microsoft Αριθμός Υπαλλήλων: 10~50
Ετήσιες πωλήσεις: 1000000-100000000 Ιδρύθηκε Έτος: 2016
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η σφαιρική Co. τεχνολογίας δικτύων λογισμικού, ΕΠΕ που ιδρύεται το 2016, είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης τεχνολογίας και χρησιμοποιημένος λιανοπωλητής ηλεκτρονικού εμπορίου υλικού και λογισμικού υπολογιστών. Το παραδοσιακό επιχειρησιακό πρότυπό μας είναι βασισμένο στην ποιότητα, τη δυνατότητα προσέγγισης, και την εμπειρία χρηστών. Σαν βιομηχανικό ηγέτη στο λογισμικό και λιανοπωλητή τεχνολογίας στην Κίνα, η ικανοποίηση πελατών είναι ο αριθμός μας ένα προτεραιότητα. Ο ενοποιημένος στόχος μας είναι να παραδώσουμε μια καθολική λύση για τις ανάγκες λογισμικού και υλικού του όλου πελάτη μας, διατηρώντας τις καλύτερες τιμές της βιομηχανίας.

Ιστορία
Υπηρεσία

Η σφαιρική Co. τεχνολογίας δικτύων λογισμικού, ΕΠΕ αφιερώνεται στην ύπαρξη το καλύτερο σε απευθείας σύνδεση κατάστημα λογισμικού, με τον υψηλό - ποιοτικά προϊόντα που χρειάζεστε σε ανίκητες τιμές. Έτσι, τι κάνετε το κατάστημά μας να ξεχωρίσει από το πλήθος, και γιατί θα έπρεπε να θεωρήσετε με μας;

Εδώ είναι μερικοί από τους σημαντικότερους τρόπους που προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας:

  1. Τα όλα προϊόντα μας έρχονται με τις εγγυημένες χαμηλές τιμές. Εάν βρίσκετε το ίδιο γνήσιο πακέτο λογισμικού σε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χαμηλότερων τιμών αλλού παρακαλώ σε μια σύνδεση με εκείνο το προϊόν στον ιστοχώρο του ανταγωνιστή (έτσι ώστε εμείς μπορείτε να ελέγξετε την αυθεντικότητά της) και θα είμαστε ευτυχείς να ταιριάξουμε με την τιμή.
  2. Το όλο λογισμικό μας είναι διαθέσιμο μέσω στιγμιαίου ψηφιακού μεταφορτώνει. Αυτό σημαίνει ότι μόλις κάνετε την αγορά σας, μπορείτε αμέσως να μεταφορτώσετε και να αρχίσετε το προϊόν σας. Πέστε αντίο στη ναυτιλία των αμοιβών και την αναμονή των χρόνων, και πέστε γειά σου στη «στιγμιαία ικανοποίηση»!
  3. Είμαστε μια υπερήφανα τοπικά κύρια επιχείρηση, που δημιουργείται και διοικούμενη από τους ανθρώπους που φροντίζουν αληθινά για τους πελάτες μας. Κάθε μέρα, δουλεύουμε σκληρά για να κερδίσουμε τη φήμη μας ως εμπιστευμένη και νόμιμη επιχείρηση, και ένα χρηματοκιβώτιο και να εξασφαλίσουμε το σε απευθείας σύνδεση προορισμό αγορών για σας.

Όταν είστε έτοιμοι να πάρετε αρχισμένοι αισθανθείτε ελεύθερος να κοιτάξει βιαστικά το κατάστημά μας και να βρεί το λογισμικό που χρειάζεστε.

Η ομάδα μας


έξοδος εργοστασίων, χονδρέμπορος, επαγγελματική ομάδα πωλήσεων εξωτερικού εμπορίου, OEM&ODM,

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας